De aanpak van Notan

Als professional in de notariële wereld heeft u regelmatig te maken met fusies, splitsingen en liquidaties van rechtspersonen. En dus met de bijbehorende juridische aankondigingen. Daarbij is het voldoen aan wettelijke verplichtingen essentieel. De juiste inhoud. Correct taalgebruik. Tijdige publicatie en de bijbehorende bewijsstukken. Deze verplichte procedure legt beslag op uw kostbare en schaarse tijd en aandacht.

Notan

Digitale plaatsingsprocedure

Dankzij de digitale plaatsingsprocedure en tekstsjablonen van Notan kunt u zeer eenvoudig en snel een juridische aankondiging (advertentie) plaatsen in De Telegraaf. Onze aanpak zorgt ervoor dat alleen strikt noodzakelijke informatie in de aankondiging wordt opgenomen. Informatie die de wet voorschrijft; niet meer, maar ook niet minder. Naar wens zijn de teksten handig aan te passen en/of aan te vullen.

Kostbare tijd besparen

 

Standaard tekstsjablonen maken het makkelijk.

Selecteer het onderwerp van de juridische aankondiging in ons digitale programma. U ziet direct welke noodzakelijke/variabele teksten u moet aanvullen. 

 

Rechtszekerheid van de juridische aankondiging.
De aankondigingen zijn correct, kort en krachtig. De teksten voldoen aan alle wettelijke eisen en zijn opgesteld in samenspraak met ervaren notarissen.


Snelle en zekere plaatsing in landelijk dagblad.
Uw aankondigingen worden volgens afspraak door Notan geplaatst in de rubriek ‘Zaken en transacties’ van dagblad De Telegraaf. 


Controleren van plaatsing + digitale kopie.
Op de dag van plaatsing van uw aankondiging controleren wij de krantenrubriek. Per mail ontvangt u direct haarscherp bewijs van de publicatie. Maar dat is nog niet alles…


Krantenpagina als bewijsstuk per post.
Binnen twee werkdagen na plaatsing ontvangt u per post de papieren versie. Staan er veel aankondigingen in? Dan hebben wij de uwe gearceerd. Dat scheelt zoeken.
 

Aankondiging plaatsen

Als u nu een aankondiging opgeeft, wordt deze vrijdag 31 mei 2024 in de Telegraaf geplaatst.